Articol

Este nevoie de tine, dacă te doare pielea uscata!

Pur și simplu mulți suferă din nou: Că ajută împotriva uscăciune a pielii acum? Ce este bine să facă și ce doare – explică adesea afectate de sportivi, și într-adevăr pentru toți!

IARNA-IRITAREA PIELII USCATE

De îndată ce temperatura scade, scade de auto-protecție a pielii.

  • Acesta devine fragil, de Încălzire și de aer, plus o schimbare constantă în interiorul cald și rece din exterior uscat. Începând cu minus opt grade sebacee produc nici o grasime de glande. Prin urmare, ar Trebui să fie: creme, care conțin o mulțime de grăsime și de umiditate și de bunătăți, cum ar fi o masca pentru fata.

foto15USCAT PIELEA PERFECT COAFURA?

Dar nu numai iarna, de multe ori, de asemenea, produse de ingrijire a pielii responsabile de uscat sau pielea cu probleme, se arată în următorul scenariu: Dimineața, la zece ore, un centru de fitness. Toate locurile sunt ocupate la curent, prin intermediul top stil femei transpire de conducere Beats. Părul făcut, make-up împodobește fata. Doar unul nu vede, că au sărit din pat în haine de sport și pur și simplu pisica lenjerie a fost în interiorul. În comparație Stil arata sigur mai bine – dar cu Out-of-bed-Style a făcut totul corect.

Căci FIT FOR FUN fost interogat de trei pielea de experți, care rezultă în pielea ta, sportivii ar trebui să mai bine să aibă grijă și cum pentru a evita problemele tipice.

CE SĂ FACĂ CU PIELEA USCATĂ ÎN TIMPUL IERNII? – DECI, AVERTIZEAZĂ!

PIELEA USCATA? ECHILIBRA DIETA TA DE COSMETICE!

Profesorul dr. Rolf Hoffmann, un specialist de piele cu practica în Freiburg, menționând în primul rând, este destul de clar: „Eu cred machiaj înainte de a sportului de prisos”. Și spune că mulți sportivi überpflegen în interiorul pielii.

  • Care au cauzat dimineața, înainte de Antrenament aplicați o cremă de zi și în afară de Machiaj, ușor devine acnee. Pielea transpira, poate mai rău de a respira și de a răspunde iritat.

„Un strat de pe un strat pe fata pur și simplu prea mult”, spune Hoffman. În special pentru tenul gras îngrijire conduce deja multe femei la formarea de acnee și закупоренных de atunci. Noastră Extra-Sfat: Încercați dimineața, în timpul orelor de sport, dar o dată se petrecea, fără a fi, sau purtați în cel mai bun caz ușor BB-cream. De stabilire timp după duș. „Cine merge seara, direct de la lucru, în sala de sport, ar trebui să make-up inainte de Antrenament sau pielea măcar cu cosmetice cu o cârpă.”

USCAREA PIELII: DE ZI CU ZI DE ÎNGRIJIRE DE PREZENTA!

De asemenea, atunci când grija pentru corpul de experți recomandă mai degrabă Basics:

„Clasic, așa cum este glicerina și uree este suficient pentru a face pielea umedă. Care sunt, în orice farmacie. High-End de produse, care este de trei ori mai mare decât cheltuielile nu sunt necesare”.

De multe ori pielea este, de asemenea, sensibil la prea multe ingrediente. „Sport și sudoare de pielea permeabil barieră pentru alergeni și microbi”, – spune dr Yael Adler, un dermatolog cu specializarea sport de dermatologie de la Berlin. „Mai puțin de chimie produsul conține, cu atât este mai mic riscul de o reacție alergică.” Acolo chiar arome și conservanți provoca iritații, recomandă-le sportivilor cu pielea sensibila farmacie lanțul cosmetice pentru. Noastră Extra-Sfat: cu toate acestea, Mai important, de îngrijire potrivite pentru tipul de piele. Încercați noile produse cosmetice, de exemplu, doar o dată în ulnar depresiuni.

MAI INTELIGENT DUȘ, ÎMPOTRIVA PIELII USCATE

Sportivii Dus mai des decât altele și să iubesc o dată pentru a vă relaxa după un Antrenament, am mult timp pentru apă caldă, обрушивающимися pe corp. Când pielea uscata cu un nivel scăzut de sebum este No-Go.

  1. „În principiu, este adevărat: Atât de rece, atât de curând și cât mai rar în Duș, în orice caz, nu de mai multe ori pe zi”, recomandă FIT FOR FUN-expert profesorul dr. Mihaela topor-Gadermann. Și:
  2. „Renunțând la geluri spumante pentru sufletul foarte ușor, folosit în Zonele în care este mai puternic transpirat, pentru restul corpului de apă este de ajuns.”
  3. Deosebit de bine tolerat de pielea pH – neutru gel de duș sau Syndet, care nu încalcă echilibrul acido-mantia protectoare a pielii.
  4. După un duș pe încă ușor umedă, pielea de pe spate din urmă crema de grăsime freca, pentru a lega de umiditate în piele.
  5. Noastră Extra-Sfat: de Asemenea, pentru make-up în loc de capacități pe bază de duhul fata de apa prefera moale lapte demachiant nu folosesc, pentru a enerva inutil în jurul feței.

ACEST LUCRU AJUTĂ ÎMPOTRIVA ACNEE & CO.

Clar de sport se face frumos, doar, din păcate, uneori cu efecte secundare. Unii sportivi suferă de „Acne mechanica”, acolo unde pielea de film de acoperit de circa casca și aerul nu poate circula. O combinație de căldură, presiune și de frecare duce la acnee și гнойничков, care trebuie să fie manipulate cu ajutorul locale de antibiotice și perie pielea cu substanțe supuse. Noastră Extra-Sfat: asigurați-vă că pentru a dezinfecta echipamentele cu pulverizator, în caz contrar, problema va reveni. La fel de supărătoare apoi mâncărime, vezicule, care apar în sufocant-o atmosferă caldă, atunci când glandele sudoripare bloca ieșirile și materiale strânse pe corp scrub. Atunci ajută: „purtarea de haine Largi și grăsimi articole de toaletă renunțe”, explică dr. topor-Gadermann. „Zinc шейкера amestec, aproximativ Lotio alba din farmacie, usuca vezicule.”

foto16

CORECT CREMA IMPOTRIVA PIELII USCATE

De fiecare dată când tratare a apei piele de umiditate și de grăsime lipsește. Pielea uscata răspunde la ele cu simptome tipice, cum ar fi roșeață, tensiunile și Trockenheits – a ridurilor. Pentru îngrijire puternic de retur a apei de grăsime în Unt potrivite emulsii si unguente grăsimi.

  • „Ușoare „Ulei în apă” -creme economisi foarte mult timp, deoarece se aplică de grăsime mai repede decât mai слащавые produse. De multe ori pielea se simte, totuși, după zece minute, din nou uscat”, spune dr. topor-Gadermann. Ei intens sfătuiește nutritive ingrediente, cum ar fi uree, glicerina, ulei de luminita de seara, sau de acid linoleic. Accesorii de baie cu migdale, de avocado sau de germeni de grâu pentru a livra o mulțime de grăsime, acidul hialuronic leagă în plus față de umiditate și de a face pielea frumos толстенькая.

La Înot sportivi cu pielea uscată, desigur, încă nu trebuie să renunțe, în ele se aplică alte adoptivi reguli simple: Deoarece clorul poate ataca pielea și provoca acnee, acest lucru are sens, corpul câștigă Înot pentru protecția cremă și apoi cu atenție abzuduschen. Noastră Extra-Sfat: alternativ piscine, pentru dezinfectarea apei în loc de clor cu ozon.

Pielea uscata: Că același meu de crema?

Pe partea din spate a produselor cosmetice sau ambalajul lor, care deci (International Nomenclature of Cosmetic Ingredients). Acolo toate componentele produsului sunt indicate în ordinea descrescătoare a concentrației acestora, cel mai adesea cu termenul latin (ca pentru apă Aqua). Mărfuri, ponderea cărora constituie mai puțin de unu la sută, apar la întâmplare în concluzie. Această declarație este important în special pentru alergii. Începând cu anul 1997, este prevăzută de lege.

PIELEA USCATA: ATENȚIE ÎN STUDIO

De asemenea, în sala de sport, acum de multe ori sportive Location prima alegere, aveți nevoie pentru a viziona: „cei Care suferă de alergii la nichel în gantere și ceasuri pulsul sau dezinfectanți în studio”, spune dr Yael Adler. Înainte de aceasta, împușcături mănuși. Limitarea: Negru sau cum ar fi din piele de alergen pentru tine. În cazul în care o mulțime de oameni se antreneze pe un spațiu limitat, se inmultesc microbii, dar rapid. Vestiare și camere de duș sunt perfect de mediu nutritiv pentru sportivi, unde aproximativ 70% (!) toți sportivii suferă. Noastră Extra-Sfat: După Antrenament, se spală pe mâini, pentru că, pe pixuri, dotată cu echipamente cardiovasculare și greutăți libere de germeni sar. Și întotdeauna cauciuc Papuci de purtat, dar, de asemenea, Degetele de la picioare, intervale, după un duș bine uscat, pentru a după acțiune și pielea peste tot vine la pensie.