Articol

Cele mai bune sfaturi împotriva uscăciune a pielii

Doar ține cont de smântână mai groasă, și deja înăsprește pielea, din nou, ca în cazul în care acestea au fost greșit de cinci săptămâni în deșert abandonat în jurul valorii de? Atunci, vă sunt predispuse la uscarea pielii. Vorbim despre, de unde lipsa de umiditate se întâmplă și ce să fac.

foto13Cu uscată, aspră piele, este ca cu haine, care a devenit peste noapte un număr prea mic: ea se vede silit, trucuri și aruncă urât falduri. Nu numai, trebuie să credem, sub proaspete, tinere persoane. Pentru a le aduce în echilibru, pielea uscata are nevoie de exact două lucruri: de umiditate și de grăsime, cel mai bine este dublu mixt. Cu un pic de Know-How-ul și mai multe adoptivi tricks pentru a juca atât de ușor de a reveni în Liga piersic piele.

Cauze piele uscata

Pielea uscata este rezultatul гипофункции glandele sebacee: acestea produc prea puțin ulei și emulsie nu este suficient de umiditate. Datorită acestui suprafata pielii un finisaj mat si fragil acționează. Corpul tau o cantitate suficientă de lipide proprii, care sunt necesare pentru a lega de umiditate răspunde, de asemenea, lipsește. În principal, caracteristicile ereditare pentru pielea uscata îndeplinesc. Stres, influențe externe, procesul de imbatranire a pielii, în general, și exagerat de îngrijire, dar, de asemenea, juca un rol. Pielea uscata nu este suficient protejat. Epiderma, care este stratul superficial al pielii, păstrează prea puțin de grăsime și de umiditate, care, la rândul său afectează îmbunătăți funcția de barieră. Este, de asemenea, straturile inferioare ale pielii reacționează mult mai sensibile la influențele externe.

Problema de piele uscată

Pielea uscata este, de obicei, foarte feinporig. Ea se simte aspre, crăpate și devin mai rigide. Acest lucru este valabil nu numai a feței și a mâinilor, tot mai des expuse la influențe externe; chiar și antebrațe și picioare sunt afectate. De umiditate și de grăsime solicitate, oferind o varietate de formulări: mâncărime în Cazul în care pielea după spălare începe și se vede silit, trebuie să aibă o umiditate mai mult crema. În timpul iernii, când reci, temperatura va alterna uscat cu aer cald, pot apărea chiar și pete roșii și шелушащиеся Pete – sună ca un strigăt de ajutor de piele după o mulțime de excesul de grasime. Inca o problema: tenul Uscat este predispus la rapid de îmbătrânire, cauzând riduri permit mult mai repede merg.

Ce se poate face împotriva pielii uscate

Cine are pielea uscata, trebuie să fie în primul rând conștienți de faptul că pielea reactioneaza la exagerate de curățare, de asemenea, mult exagerată – poate fi pur și simplu rapid irita. Adică: Nu este nevoie de multe ori să se spele cât mai scurt de duș, rar se scalde. Pentru că apa și săpun din leșie de piele uscată în plus. Aprofundată de curățare o dată pe zi este suficient. În acest caz, asigurați-vă să acorde o atenție la temperatura apei, ea nu trebuie să fie prea fierbinte (în mod ideal, 32 de grade), pentru pierderea de umiditate nu se va mai găsi. Este de preferat a folosi lapte sau Unt în loc de săpun sau apuca-le cu un prosop moale. Pentru detergenți o cantitate mică de bogat. Piele uscată aplicați crema, apoi din cap pana in picioare.

foto14

O îngrijire corectă a tenului uscat

Pentru a proteja pielea ca de la deteriorarea chimice din exterior și pierderile de apă din interior, este un serial de îngrijire cu o multitudine de produse necesare. Cel mai libere produse sunt potrivite moale si alcool. Încercați, lipsa de grăsime și de umiditate stratul superior al pielii pentru a compensa și reduce rugozitatea Pielii. Cine trebuie să lupte cu foarte uscat pielii, ar trebui să arunce un ochi pe spate creme și detergenți: parfumuri și conservanți oferi un plus de stres. În plus, să acorde o atenție la conținutul de Parafină. El este prea mare, se acumulează sudoare sub crema și se lasă de cornee aufquillen. Ca urmare a uscat pielea devine mai fragilă decât este deja. De jojoba, colagen, ulei de Shea si acid hialuronic, dimpotrivă, perfect pentru pielea uscata ingrediente active. Apropo: în timpul nopții temperatura pielii va fi reparat de opt ori mai repede decât în timpul zilei. Răsfățați-vă pielea uscata mai ales care conțin lipide crema in timpul somnului – ei vă vor mulțumi.